Påmeldingsskjema

Januarkonferansen 2023 går av stabelen 26.-27. januar på The Edge i Tromsø. Årets tema er «Vold og overgrep i nære relasjoner».

Konferansen finner sted på Clarion Hotel The Edge i Tromsø og vil kunne strømmes digitalt. Opptak vil ikke være tilgjengelig i etterkant av konferansen. For digital deltakelse trenger man ikke påmelding og link til strømmingen vil legges ut på nettsiden. Merk datoen 26.01.2023 i kalenderen og følg med på: https://www.januarkonferansen.no/

Konferansen arrangeres med støtte fra Konfliktrådet og Bufdir og er derfor uten deltakeravgift.

Vi kan med stor glede dele at vi i samarbeid med Kulturhuset i Tromsø åpner årets konferanse med å presentere forestillingen SUPERKID på hovedscenen 26. januar kl.19:00. Skuespiller Kingsford Siayor åpner Januarkonferansen og presenterer et utdrag av stykket etterfulgt av dialog. Deltagere på Januarkonferansen får billetter til forestillingen på Kulturhuset til rabattert pris.

For mer info om konferansen og biletter til forestillingen SUPERKID se https://www.januarkonferansen.no/. Skulle du ha noen spørsmål du ikke finner svar på, så kan du ta kontakt med agnetha.fet@smiso.no. Vi ber om forståelse for at det kan ta litt tid å besvare eposter. Konferansen arrangeres på dugnad.

 

Konferansen er gratis, men dersom man ikke møter opp vil du bli fakturert for dagpakkekostnader kr 1500,-. Konferansen går over to dager og man melder seg på hele konferansen.

 

Informasjon

Tid
Fra torsdag 26. januar 2023 kl. 09.00
Til fredag 27. januar 2023 kl. 16.00
Påmeldingsfrist
Søndag 1. januar 2023 kl. 00.00
Ledige plasser
Venteliste

Aktiviteten er for tiden fulltegnet, ved registrering blir du satt på venteliste.

{{ form.errors.get('recaptcha_token') }}