Påmeldingsskjema

NB! Dette er et kurs kun for fagpersoner.

ATV Stavanger til et kurslederkurs der du som fagperson vil lære deg å holde kurset " Foreldreforberedelser mot vold". Dette er et kurslederkurs der du vil lære metoden " Bryt Voldsarven"- et foreldrekurs som har til hensikt å forebygge vold i nære relasjoner, som retter seg mot voksne som selv har vokst opp med vold i egen barndom, og som er opptatt av at egne barn ikke skal oppleve det samme.

I løpet av kurslederkursdagen vil vi gå gjennom foreldrekursets innhold, og dele våre erfaringer fra avholdte foreldrekurs. Dere vil få en kursledermanual og dere vil bli sertifiserte kursledere. Vi har fått mange tilbakemeldinger fra tidligere kurslederkurs-deltagere om at de får god bruk for mye av det som ligger i manualen, også når de ikke selv holder kurs. Det ligger mye praktisk og konkret kunnskap her som mange har stor nytte av i sitt daglige arbeid i møte med foreldre som har opplevd vold i sin barndom.

Ved spørsmål om kurset ta kontakt med;

Elise Søreide,Mobil:45 39 79 57 eller e-post: elise@atv-stiftelsen.no 

Randi Mossefinn, Mobil: 45 83 39 51 eller e-post: randi@atv-stiftelsen.no 

 

Avbestillingsregler:

Ved avbestilling belastes kr 500,- . Ved avbestilling senere enn 14 dager før kurset belastes 50% av kursavgiften. Ved avbestilling senere enn 7 dager belastes 100% av kursavgiften. Unntak er kun når man kan legge frem en sykemelding, rettsinnkalling eller innkalling til militærtjeneste (eks.rep.øvelse)​.

Informasjon

Tid
Torsdag 24. oktober 2019 kl. 10.00 - 17.00
Påmeldingsfrist
Tirsdag 1. oktober 2019 kl. 00.00
Produkt
ATV kurskatalog 2019
Pris
2 400,00
Totalt
{{ data.formattedPrice + ' ' + data.currency }}
{{ form.errors.get('recaptcha_token') }}